- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מאיר פינס ובניו בע"מ נ' גו מור (ישראל) בע"מ
|
תא"מ בית משפט השלום הרצליה |
36694-03-10
11.7.2011 |
|
בפני : סיגל רסלר-זכאי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מאיר פינס ובניו בע"מ |
: גו מור (ישראל) בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
הצדדים זומנו להיום, בהחלטתי מיום 23/4/11.
בתיק זה ניתן פסק דין המקבל התביעה, בקשה לביטול פסק דין התקבלה בכפוף להפקדת סכום התביעה בקופת בית המשפט.
הנתבעת לא עמדה במועדים שנקצבו, כתנאי לביטול פסק הדין ולפיכך נסגר התיק.
הנתבעת שבה ופנתה לבית המשפט, לבקשה למתן ארכה להפקדת סכום התביעה בהתאם להחלטתי בבקשה לביטול פסק דין ומבוקשה ניתן לה.
ההליך הינו הליך המתנהל בסדר דין מהיר.
הצדדים זומנו להיום, בפתחו של הדיון, הגיש ב"כ הנתבעת, בקשה לתיקון כתב הגנה, ובו הוא מבקש לאפשר לו הגשת מסמכים נוספים, אשר לטענתו הגיעו לידיו במרץ שנה זו ואשר הוגשו במסגרת הבקשה לעיון חוזר כמפורט לעיל.
ב"כ הנתבעת, שיתף את בית המשפט והצדדים, בנסיבות אישיות קשות וטרגיות אשר פקדו אותו לאחרונה ובעטיין לא עלה בידו להגיש הבקשה לתיקון כתב ההגנה עוד קודם לדיון, ובהתאם לכוונתו שהובעה במסגרת הבקשה לביטול פסק דין ולעיון חוזר.
ב"כ התובעת מתנגד לבקשה לתיקון כתב הגנה, ומפנה לכך שכתב ההגנה המקורי, שהוגש על ידי הנתבעת, אינו נתמך בתצהיר, בהתאם להוראת התקנות.
כן מפנה ב"כ התובעת לכך שהצדדים זומנו להיום לשם קידומו של ההליך, הבקשה הוגשה באיחור ניכר, אשר אינו מוצדק על פניו.
התנהלות הנתבעת גורמת לתובעת הוצאות רבות ולפיכך ביקש לדחות הבקשה.
צודק ב"כ התובעת כי התנהלותה של הנתבעת לאורך כל ההליך, רצופה "תקלות" וליקויים.
ברם, לכל אורך טיעוניה של הנתבעת עולה כי הנתבעת משוכנעת בצדקתה ועומדת על זכותה להוכיח הטענות שהתגלו לה לאחרונה ואשר נתמכות לטענתה במסמכים אשר ימסרו על ידי עורכם, מר איזידורפר מנחם, אשר תצהירו צורף לבקשה לתיקון כתב הגנה.
הגם שחלפו כל המועדים, והגם שהצדדים זומנו להיום וצודק ב"כ התובעת כי זמנם הושחת ולא ניתן היה לקדם ניהולו של ההליך ואולי אף לסיימו, אני סוברת כי אין לנעול שערי בית המשפט בפני הנתבעת ויש לאפשר להוכיח הגנתה הנטענת. ברם, ניתנה לנתבעת כבר הזדמנות לעשות כן ונראה כי הגם שניתנה לה הזדמנות, התרשלה הנתבעת לעשות כן.
נוכח נסיבותיו האישיות של ב"כ הנתבעת, אעתר גם הפעם למתן אורכה לנתבעת, ואעתר לבקשת תיקון כתב הגנה, ברם, על הנתבעת לשאת בהוצאות שנגרמו לתובעת נוכח התנהלותה הרשלנית.
כתב הגנה, מתוקן יוגש עד ליום 19/7/11 תנאי להגשת כתב הגנה, תשלום הוצ' התובעת בסך 4,000 ₪. ככל שברצון התובעת להגיש כתב תשובה, הדבר ייעשה עד ליום 15/9/11.
נקבע להוכחות ליום 2/10/11 בשעה 09:00, הצדדים יהיו ערוכים לסכם בע"פ לאחר שמיעת העדים. יודגש כי ככל שברצון מי מהצדדים להגיש תצהירים נוספים, הם יוגשו במסגרת המועדים שנקצבו להגשת כתבי הטענות המתוקנים, בקשות לזימונם של עדים, בצירוף תמצית עדותם ותצהיר המפרט את הניסיונות להגשת תצהיר מטעמם, יוגשו גם הם באותם מועדים.
ניתנה והודעה היום ט' תמוז תשע"א, 11/07/2011 במעמד הנוכחים.
סיגל רסלר-זכאי, שופטת
הוקלד על ידי: נאוה ינאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
